ĐOKOVIĆ GA ŠOKIRAO POSLE PORAZA: Razbio je Novaka sa 3:0, a sada je REŠIO DA PROGOVORI!

Autor:

Sport

02.10.2021

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni ruski teniser Marat Safin prisetio se duela sa Novakom Đokovićem od pre čak 16 godina, i otkrio šta mu je najbolji teniser sveta rekao posle poraza.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković

Novak je tada bio na početku karijere, a u prvom meču na Australijan Openu je doživeo ubedljiv poraz od Rusa rezultatom 3:0 (6:0, 6:2, 6:1).

Đoković je posle meča koji je trajao samo 74 minuta, rekao nešto Safinu što je on otkrio tek 16 godina kasnije.

- Đoković mi je posle meča rekao 'Izvinjavam se!'. Verovatno jer je delovalo da sam imao lak posao. Ipak, dao je sve od sebe, bio sam ubeđen da će on postati veliki teniser i to sam mu odmah i kazao. Tada je bio tek 17-godišnjak, i to sa ogromnim potencijalom. Poželeo sam mu sve najbolje, kao i dugu, uspešnu karijeru- rekao je Safin.

Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji ruski teniser Marat Safin

Ni sam Safin nije očekivao da će Novak dosegnuti do ovih visina i sakupiti ukupno 20 Grend slemova do sada.

- Ja sam igrao baš dobro. Bilo je to prvo kolo, a u njemu je uvek bolje da ste potpuno, 100 odsto koncentrisani, kako biste bez poteškoća prošli dalje. Željni ste toga da na terenu provedete malo vremena, jer nikad ne znate šta vas posle čeka. Novak je bio mlad, niko ništa nije znao o njemu. Morao sam da bude obazriv, svestan da on nema šta da izgubi. Ali, bilo mi je drago što je i za mene i za njega navijalo mnogo ljudi rodom iz Srbije i Rusije- poručio je Safin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading