PLANETA BRUJI: Amerikanci stavili Đokovića NA STUB SRAMA zbog slike sa komandantom VUKOVA SA DRINE!

Autor: Republika

Sport

26.09.2021

19:48

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uslikan je tokom razgovora sa Milanom Jolovićem, bivšim komandantom "Vukova sa Drine" tokom rata u Bosni i Hercegovini.

Twitter.com/Printscreen

Novak Đoković i Miloš Jolović

Fotografija Novaka Đokovića i Milana Jolovića osvanula je na Tviter nalogu Turkinje Ertan Hatipoglu, bivše atletičarke, sadašnje uvinerzitetske profesorke uz opis u kom se učesnik borbi oko Srebrenice naziva "ratnim zločincem" i "ubicom".

 

 

Američki portal "Tennis world USA" odmah je iskoristio priliku da osuje paljbu po Novaku, priznavajući isključivo istine koje je nametnuo Haški tribunal.

Đoković je okarakterisan kao neko ko nastavlja niz kontroverznih odluka, izjava i ponašanja, navodeći primer otkazivanja "Adria tura" zbog korone.

Miloš Jolović je bio komandant specijalnih jedinica "Vukovi sa Drine" u sklopu Vojske Republike Srpske. Poznat je po tome što je 1993. godine tokom jedne akcije na Igmanu spasio život Ratku Mladiću.

Po završetku rata je postao komandant "72. specijalne brigade" Vojske Jugoslavije, dobio je i orden Miloša Obilića za hrabrost.

Komentari (4)

Loading
Mikica

26.09.2021 21:41

Džabe mu je sve to slikanje sa srpskim ratnicima i sveštenicima, nakon onih veza sa lažnim guruom i wannabe boginjom.

Sinay

26.09.2021 22:50

Mozete Da zavidite, i sa ove, i sa one strane Drine i jednom i drugom..

Aco

27.09.2021 02:47

U gospodina Milosa su ciste ruke a Orica i ostalih islamista krvave.Pa tako turci recite istinu.