VLADIKA ŽESTOKO KRITIKOVAO ĐOKOVIĆE: Vratite se NAŠOJ VERI, ne slušajte ISTOČNJAKE!

Autor: Republika

Sport

24.09.2021

14:05

Poseta Jelene Đoković Kosovu i Metohiji u društvu indijskog gurua Mohanđija izazvala je reakciju episkopa zvorničko-tuzlanskog vladike Fotija.

ST/N. PANČIĆ, N. Madnić

Vladika Fotije o Novaku i Jeleni Đoković

Jelena i Mohanđi su obišli srpske svetinje na Kosovu i Metohiji poput Visoku Hoče, Visokih Dečana i Pećke patrijaršije.

Dolazak istočnjačkog gurua nije se dopao vladii Fotiju:

- Ne slušajte, braćo i sestre, učenja raznih gurua istočnjačke religije, samo treba da slušamo našu svetu svetosavsku crkvu - poručio je vladika posle liturgije, a prenosi portal "in4s".

Instagram

Mohanđi, indijski guru

Mohanđija je sa Himalaja u Srbiju dovela ljubav, jer je njegova žena, Devi (Biljana) Mohanđi, poreklom iz Srbije. Pre 11 godina su se venčali i od tada Indijac često boravi u našoj zemlji.

Komentari (3)

Loading
Milics

24.09.2021 15:52

Jedan je Bog Vladika Fotije. Svako od nas nosi Boga u svome srcu. Ja ne želim posrednika između mene i Boga. Poštujem deset božjih zapovjedi koje je napisao čovek. Vladika Fotije ne zavađaj te Srbe i Crnogorce. Isti je to narod.

Mira

25.09.2021 00:30

Kako se Djokovici mogu vratiti veri kojoj nikad nisu ni pripadali, oni podsmevaju na ovaj nacin svojim ponasanjem pravoslavnu veru.

Nada

26.09.2021 11:39

Bog Biblije je Jedan Bog, a Hindusi imaju puno bogova. Radi se o dva sveta, dva poimanja... Pogledajte njihove hramove i sve će biti jasno. 7 zakona Noe su obavezni za sve NeJevreje...