OVO ĆE DALEKO ODJEKNUTI: Medvedev sabrao utiske posle pobede nad Đokovićem, pa ZAGRMEO!

Autor:

Sport

23.09.2021

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski teniser Danil Medvedev će nastupiti na Lejver kupu koji se održava u Bostonu, a pred početak turnira je još jednom govorio o pobedi protiv Novaka Đokovića u finalu US Opena.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Medvedev pobedio najboljeg na svetu za prvu Grend slem titulu

Medvedev je osvojio svoj prvi Grend slem u karijeri i tako sprečio najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića da kompletira četiri najveća turnira u jednoj sezoni.

- Strasti su se stišale, bar ono što vidim u štampi i na ulici. Imao sam nedelju dana pauze, dobro sam se proveo, uživao u pobedi- rekao je Medvedev i dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đoković i Medvedev na kraju meča finala na US Openu

- To je jednostavno cilj koji sam postigao, a koji nisu uspeli mnogi igrači. O tome sam sanjao od malih nogu. Još više sam sanjao nakon dva finala. Ono što sam postigao je nešto što mi niko ne može oduzeti. Uradio sam to. Sada želim da igram još bolje i da osvojim više titula, bilo Grend slemove, Masterse, Lejver kup...

Ovo će mu biti prvi Lejver kup u karijeri, a tim Evrope pored njega čine još i Cicipas, Zverev, Rubljov, Beretini, Rud i Lopes.

- Uzbuđen sam. Ovaj turnir se poklopio sa Sankt Peterburgom, koji sam uveo igrao, ali sada nisam imao izbora. Želeo sam da vidim kakav je turnir. Svi koji su ga igrali kažu da je zabavno i kompetitivno- rekao je Rus.

Lejver kup traje od 24. do 26. septembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading