NADAL NAJAVLJUJE DEFINITIVAN KRAJ KARIJERE: Svestan sam da sat otkucava, SVE JE KOMPLIKOVANIJE!

Autor:

Sport

19.09.2021

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski tenisr Rafael Nadal muku muči sa povredama, pre nekoliko dana imao je medicinsku intervenciju na stopalu koje ga muči već duži niz godina.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nadal realan i svestan "koliko je sati"

Bik sa Majorke je istakao da mu je velika želja da se vrati na teren. Međutim, kako kaže, sve mu je teže imajući u vidu svoje godine. 

- Dobro sam, mada sam znao i za bolje dane. Stopalo me još boli. Ovo je težak period za mene. Cilj mi je da se skroz oporavam, svestan da ću u jednom periodu imati teške i bolne trenutke. Opredeljen sam da ih sve prevaziđem, da se borim za ono što želim, a to je povratak na teren - istakao je Nadal.

Španac ima 35 godina, a to je već kasna sportska dob kada stvari počinju da se komplikuju a telo se ne oporavlja toliko brzo. 

- Imao sam fantastične trenutke tokom karijere, kakve nisam ni sanjao da ću imati. Ali imao sam i teške trenutke zbog povreda, mada sam uvek nalazio način da se oporavim i nastavim dalje. Kako godine prolaze, tako se stvari moraju shvatati realistično: sat otkucava, sve postaje komplikovanije - kazao je Nadal. 

Podsetimo se, Rafa je zbog povrede i potrebnog odmora propustio Vimbldon i Olimpijske igre, potom se vratio u Vašingtonu, ali ubrzo završio učešće na tom turniru, da bi potom morao da odustane i od Toronta, Sinsinatija kao i od US Opena. 

Nadal je ove sezone osvojio Rim i Barselonu, a na Rolan Garosu je u polufinalu savladan od Novaka Đokovića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading