BORIS BEKER NIJE MOGAO DA ĆUTI: Zagmeo posle US Opena i moćnim rečima stao u odbranu Đokovića!

Autor:

Sport

18.09.2021

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji trener Novaka Đokovića, Boris Beker je ponovo govorio na temu lošeg tretmana najboljeg tenisera sveta u javnosti.

 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Boris Beker i Novak Đoković

Boris Beker jasno ističe da takav odnos nije fer.

- Novak je takmičar koji se ponaša "loše" samo na terenu. Ali, ko se ne ponaša? Javnost i mediji moraju da se naviknu na činjenicu da ne postoje samo dva tenisera koji imaju odlične ljudske i igračke kvalitete, već ih je trojica - jasno aludira Beker na neravnopravan odnos koji srpski as ima u odnosu na Rafaela NadalaRodžera Federera.

Legendarni Nemac se nada da su Đokovićeve suze u Njujorku razoružale navijače koji su godinama protiv njega.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rodžer Federer, Novak Đokoviž i Rafael Nadal

- Nemoguće je da su Rodžer i Rafa uvek dobri momci, a Novak stalno loš. To nije fer! Đoković ima simpatičnu stranu, ali to se uvek gura pod tepih, niko to ne želi da prizna. Nadam se da će reakcija publike i njegov govor u finalu US Opena konačno osigurati da se na Novaka gleda u drugačijem svetlu i da će se prema njemu ponašati poštenije nego dosad - istakao je Boris Beker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading