PUN JE K'O BROD: Velika pobeda Novaka Đokovića - Srbinu je ovo VEĆE od US Opena!

Autor:

Sport

17.09.2021

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Donald Del, jedan od osnivača ATP, uputio je reči podrške najboljem teniseru planete Novaku Đokoviću.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković tokom US Opena

Čovek koji je 1972. godine zajedno sa Džekom Kramerom i Klifom Drisdejlom oformio krovnu tenisku organizaciju u muškom tenisu rekao je da Nole nije osnovao PTPA zarad novca, jer ga već ima dovoljno.

Đoković ovo sigurno ne radi za sebe. Nije mu potreban novac, jer ima više od 151 milion dolara zarade na terenu, a da ne spominjemo ostale prihode - rekao je Del, a zatim dodao da je ta borba omela Srbina u osvajanju tzv. kalendarskog slema.

Njemu nije potrebno uznemiravanje. Niko ga ne bi okrivio da se izmakao i pustio Pospišila da izvrši teške poslove dok se bavio jednim od najsvetijih podviga u tenisu, nečemu što nije ostvareno više od pola veka, osvajanju Australijan opena, Rolan Garosa, Vimbldona i US Opena - zaključio je Donald Del.

Podsetimo, srpski as je poražen u finalu US Opena od Danila Medvedeva, a priliku da osvoji 21. Grend slem u karijeri imaće u Australiji, čime bi i definitivno iza sebe ostavio Federera i Nadala u trci za prestižno priznanje "GOAT". Đoković je u više navrata isticao kako mu je uspeh PTPA veoma važan, kako bi se popravio položaj slabije rangiranih tenisera, pa nema sumnje da mu Delove reči prijaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading