VILANDER OPET TERA PO SVOME: Moli Boga da Đoković VIŠE NIŠTA NE OSVOJI!

Autor: Republika

Sport

16.09.2021

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni kritičar Novaka Đokovića Mats Vilander želi da "velika trojka" ostane izjednačena na 20 Grend slem titula.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mats Vilander ne želi da Novak Đoković postane najbolji svih vremena

Vilander je u svom tekstu za L'Ekip analizirao finale US opena, kroz prizmu dolaska nove generacije koja će smeniti Rodžra Federera, Rafaela Nadala i Novaka Đokovića sa trona.

Đoković je u stao na poslednjem koraku do kalendarskog slema i rekordne 21. Grend slem titule. Svakako da će se svetski broj jedan i dalje boriti za trofeje, ali izgleda da to Vilanderu ne godi:

- Ovaj turnir je doneo lepe stvari. Mlada generacija je napokon dokazala da je spremna da preuzme baklju od starijih. Toliko da se i dalje nadam da će "velika trojka" ostati na po 20 osvojenih Grend slem titula. To bi bilo sjajno i veoma je moguće. Bio bi to idealan kraj večne trke - ističe Vilander i dodaje:

- Ipak, siguran sam da se Novak neće zaustaviti ovde. Mogu da ga zamislim kako u narednih nekoliko nedelja puni baterije, a onda četiri meseca trenira kao životinja da zablista na Australijan openu. Biće to novi početak za njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading