ŠAMPIONSKI POTEZ: Evo šta je Đoković prvo uradio po dolasku u Beograd!

Autor:

Sport

14.09.2021

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je stigao u Beograd posle poraza u finalu US Opena, a evo šta je najbolji teniser sveta prvo uradio po dolasku u Srbiju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković stigao u Srbiju

Naime, Novak je dva dana posle bolnog poraza protiv Danila Medvedeva već uzeo reket u ruke.

On je odmah odradio trening na terenima na Dorćolu i nastavio da održava formu za nastavak sezone, iako je njegov nastup na Indijan Velsu i dalje pod znakom pitanja.

Đoković se strpljivo slikao sa navijačima, iako je bilo vidljivo da ga i dalje drži loše raspoloženje posle US Opena gde mu je promakao istorijski uspeh.

Najbolji teniser sveta će neko vreme provesti u Srbiji, a nije poznat njegov raspored do kraja sezone.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Teniser

14.09.2021 19:50

Tako rade pravi profesionalci a Nole je ekstra primer profesionalca. Poraz je sastavni deo sporta baš kao i pobede i nije smak sveta, izvučeš pouke iz poraza i nastavljaš dalje sa vrednim radom i pripremaš se za sledeće izazove kojih ima pred njim koliko hoćeš.

Odgovori 20 0
kiki

14.09.2021 20:36

I porazi su deo sporta. Nole je pravi profecionalac a nadasve je covek sa velikim C, ljudina sa dusom velikom kao nebo. On je vec GOAT, svidelo se nekima ili ne. Zelim mu svu srecu sveta, zdravlje i jos puno pobeda. Da Bog cuva njega i njegovu porodicu!

Odgovori 22 1
Avetni Todor

15.09.2021 00:11

Ja sam mislio da je prvo platio porez...