ĐOKOVIĆ SE VRAĆA JAČI NEGO IKADA: Reči koje ODJEKUJU PLANETOM posle US Opena!

Autor:

Sport

14.09.2021

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleks Koreča, nekada drugi teniser sveta smatra da će se Novak Đoković vratiti jači nego ikada posle poraza od Danila Medvedeva u finalu US Opena.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković

Koreča za razliku od ostatka teniske javnosti veruje u povratak Novaka Đokovića.

- Ovo je za Novaka proces učenja i siguran sam da će se vratiti jači iz ovoga. Mora da shvati da je njegova sezona bila savršena i da je izgubio samo nekoliko mečeva. Za njega će sada to biti veliko olakšanje, neće biti tog pritiska i sigurno će sebi postaviti nove ciljeve- smatra Koreča.

On posebno apostrofira Novakovu dominaciju na Australijan Openu, gde je osvojio devet titula.

- To će mu se sve vratiti ako osvoji Australijan open sledeće godine, ili možda već krajem ove na ATP Tur finalu. Osim, ukoliko ne odluči da neko vreme ne odmori od svega i opusti se- zaključio je španski stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragan

14.09.2021 19:14

Realno govoreći sve će biti teže i teže. Sa 35 godina neće biti jači od današnjih 34. Igrači kao što su Medvedev i Zverev će biti jači jer sad znaju da mogu da ga pobede i mogu još više da napreduju na psihičko mentalnom planu. Fizički su već superiorniji od “ostarelog” Novaka. Tako, kako sada stvari stoje, Novak treba da se prvo oporavi od teškog poraza 0:3 a onda da se pripremi za sledeću godinu.

Odgovori 11 12