SKANDALOZNE TVRDNJE FRANCUZA: Novak je LAŽIRAO SUZE da bi preokrenuo meč!

Autor:

Sport

13.09.2021

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko časova nakon poraza Novaka Đokovića u finalu US opena, francuski list zapitao je da li su njegove suze bile "veštačke"? U tekstu "L'ekipa" navedene su skandalozne tvrdnje, da je Novak "lažirao" suze!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novaku ne veruju ni kada plače

Uprkos tome što je ceo svet video kako se Đoković borio sa emocijama i kako je uplakan igrao protiv Danila Medvedeva, autor je našao sagovornika, sportskog psihologa Izabel Inšausp, koja je tvrdila da Novak nije plakao.

- Ne verujem ni na minut u taj pokušaj da uzdrmate publiku, napravite veliki govor i kažete da je publika ta koja se računa. Ne znam da li ste mu videli lice kada dođe nazad. Na terenu više ne plače - uveliko se citira skandalozna tvrdnja na društvenim mrežama.

U daljem tekstu, sagovornica skandalozno pokušava da objasni da je Đoković pokušao da zbuni Rusa da bi ga pobedio, da ga je "ubio njegov ego", da je analizirala njegov plač i da nije bio stvaran.

- Mislim da je njegov ego doživeo takav udarac da je isprobao šahovsku strategiju, misleći da će Medvedev popustiti ako se dogodi nešto što ne može da podnese. To je uradio da bi preokrenuo meč - takođe se navedi u tekstu.

Posle svega viđenog i posle Novakovih izjava i suza posle finala, zaista ostaje začuđujuće kako neko uopšte može da posumnja u Đokovićevu borbu sa emocijama, koju su svi uživo pratili.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading