MEDVEDEV PONOVO O ĐOKOVIĆU: Žao mi je Novaka!, ali on je NAJBOLJI

Autor:

Sport

13.09.2021

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski teniser i ovogodišnji osvajač US opena, je do trofeja u Njujorku stigao pobedom u tri seta, 6:4, 6:4, 6:4 protiv prvog tenisera sveta, Novaka Đokovića.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Danil ponovo o Novaku

Medvedev je zatim odvogarao na dosta pitanja medija a u jednom je i istakao da mu je stvarno žao broja jedan i odgovorio da li je pobeda slađa što je ostvarena protiv najboljeg, koji je bio nadomak kalendarskog slema.

- Zaista mi je žao zbog Novaka, ne mogu ni da zamislim šta sada oseća. Nije mi poznat taj osećaj. Sve je nekako slađe sada. Grend slem je grend slem. Da sam pobedio Botika van de Zandšulpa u finalu, bio bih jednako srećan. Znog budućnosti i karijere, znajući da sam pobedio nekog ko je imao 27:0 na grend slemovima ove godine. Izgubio sam od njega u Australiji, išao je na istoriju, ali to što sam uspeo da ga zaustavim definitivno stvari čine slađim i daje mi veru za sve što dolazi ubuduće na tvroj podlozi, a za ostale, videćemo - kaže Medvedev.

Podsetili su ga i da je rekao da je Novak najbolji igrač svih vremena.

- Neću se ponavljati, on je zaista tu. Bio sam iskren kada sam to rekao. Osećam da to može biti pomalo shvaćeno kao manjak poštovanja prema ostalima, svi znamo ko su. On je stajao tamo na terenu, iza mene. Ne radi se o tome da bih isto rekao i da je neki drugi momak bio u finalu i izgubio od mene. Ne bih isto rekao. Zaista sam tako mislio, to je sve što mogu da kažem - jasan je Medvedev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading