BEKEROVA IZJAVA ODZVANJA PLANETOM: Novak je imao MENTALNE PROBLEME!

Autor: Republika

Sport

13.09.2021

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Novaka Đokovića Boris Beker ističe da je NOvak Đoković podlegao pritisku u finalu US opena.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Boris Beker

Đoković je izguvio 3:0 u finalu US opena od Danila Medvedeva. U poslednjem setu je mogla da se vidi iscrpljenost svetskog broja jedan, dok ga je publika gurala da pronađe dodatnu snagu u sebi.

Nije ostvario "kalendarski slem" i time utemeljio svoje ime pokraj zvanja najboljeg svih vremena. Boris Beker navodi da ga je prevelika želja savladala:

- Danil Medvedev je zasluženo pobedio. Bio je najbolji u ove dve nedelje i izgubio je samo jedan set ukupno. Što se Novaka tiče ovaj meč je bio previše za njega. Mentalno nije mogao da kontroliše emocije. Hteo je da ispiše istoriju. Hteo je da postane najuspešniji igrač na Slemovima u istoriji. Nije hteo da postane jedan od najboljih, hteo je da postane najbolji. To bi ovde podvukao sa pobedom - rekao je Boris Beker.

Što se tiče Medvedeva Beker ima samo reči hvale za ruskog igrača kog smatra najboljim u novoj generaciji.

- Ubeđen sam da će Danil odvojiti još Grend slem turnira. Za mene je najspremniji iz mlađe generacije. Zna kako da dobija mečeve, zna kako da se spremi za velike mečeve. Morate da ga dobijete tada jer on nije nervozan i nestrpljiv. Tu je jedan korak ispred Cicipasa i Zvereva - kaže Boris Beker.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ja

13.09.2021 12:02

Razocarao me svojim ponasanjem i igrom ! Bruka!