MEDVEDEV ŠOKIRAO POSLE POBEDE NA US OPENU: Okrenuo se ka Đokoviću i uputio mu OVE REČI!

Autor:

Sport

12.09.2021

23:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danil Medvedev je pobedio Novaka Đokovića u finalu US Opena, ali će od danas imati mnogo navijača u Srbiji zbog gesta tokom svečane ceremonije!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Danil Medvedev

Medvedev je slavio protiv Novaka Đokovića u istorijskom meču na "Artur Ešu", a onda je oduševio navijače, ali pogotovo najboljeg tenisera sveta.

- Mnogo sam nervozan, nikad ovo nisam rekao, ali ću sada reći - rekao je Medvedev i okrenuo se ka Novaku:

- Sve što si postigao tokom karijere je za divljenje, ti si za mene najbolji teniser u istoriji svih vremena- rekao je šampion US Opena.

Potom se zahvalio navijačima, timu, porodici.

- Želim da se zahvalim svom timu, porodici, prijateljima, nije lako bilo doći do titule, hvala vam što ste mi pomogli na ovom putu.Hvala vama koji ste ovde, danas ste možda navijali za Novaka, ali to je shvatljivo, dali ste mi mnogo energije, hvala vam- rekao je Medvedev, pa oduševio suprugu.

- Želim da završim govor tako što ću čestitati svojoj supruzi, danas nam je godišnjica, razmišljao sam, ako izgubim moraću da nađem neki poklon, a nemam vremena, pa sam morao da pobedim, volim te Dašo- završio je Medvedev obraćanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading