NOVAK POSLAO SNAŽNU PORUKU PRED FINALE: Daću glavu, srce - IGRAĆU KAO DA MI JE POSLEDNJE!

Autor:

Sport

11.09.2021

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković imaće priliku da u nedelju ispiše sasvim novu istorijsku stranicu "belog sporta". Nova teži da postane prvi čovek u istoriji sa 21. osvojenom gren slem titulom kao i prvi teniser od Roda Lejvera 1969 godine koji je u jednoj sezoni osvojio sva četiri najveća turnira zaredom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak kratak nakon pobede

Đoković će u nedelju imati priliku za to, nakon što je u polufinalu US opena, noćas savladao nemačkog tenisera Aleksandra Zvereva.

- Ostao je jedan meč, on je tu, u srcu. Daću sve, glavu, srce, telo za taj meč, igraću kao da mi je poslednji u karijeri - rekao je Novak.

Đoković se nakon meča i zahvalio publici na fantastičnoj atmosferi.

- Ovo su trenuci za koje živimo, jedinstvene prilike o kojim sanjamo. Hvala vam na najboljoj atmosferi od početka turnira - ocenio je Đoković.

Potom je očarao sve svojim gestom, tj. podršci Stefanosu Cicipasu koji se poslednjih dana nalazi na meti kritika.

- Moram da branim Cicipasa, ne radi ništa loše. Podržavam ga, ne zaslužuje toliko napada od strane medija - zaključio je najbolji teniser sveta.

U finalu US opena čeka ga Danil Medvedev, drugi reket sveta. A finale je na programu u nedelju od 22 časa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading