ZVEREV IZGUBIO PA NAHVALIO ĐOKOVIĆA: Novak je GOAT, osvojiće turnir u nedelju!

Autor:

Sport

11.09.2021

06:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon epskog meča u polufinalu US Opena, u kojem je svetski broj jedan Novak Đoković u pet setova savladao Aleksandra Zvereva, Nemcu nije ostalo ništa nego da se pokloni najboljem svih vremena.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zverev istakao da Novak najveći svih vremena

Zverev je još jednom pokazao da je veliki sportista, posle meča rekao nešto što se retko ko usudi, a što će Đoković u nedelju imati šansu da potvrdi - da je najbolji teniser ikada.

- Verujem da će Novak u nedelju osvojiti turnir. Ako pogledate sve, on je najveći svih vremena. Pogledate njegovu statistiku i čist tenis. On je najbolji teniser svih vremena.Ima najviše nedelja na prvom mestu ATP liste, najviše mastersa, imaće na kraju i najviše grend slem titula. I još na kraju ima šansu da osvoji sva četiri grend slema u istoj godini. Kako da se takmičiš protiv toga - iskren je bio Zverev posle poraza

Dokazao je Novak još jednom da je najjaču na mentalnom planu. Kada se meč lomio odigrao je najbolji tenis. 

Međutim Zverev smatra da je moglo i drugačije da se završi. 

- Teško je kada se izgubi, ali mislim da je meč mogao da ode i na drugu stranu. Međutim, otišao je na njegovu, kao što se to obično dešava. Obojica smo ostavili sve od sebe na terenu. Drugi brejk u petom setu je bio neverovatno nesrećan za mene, ali Novak je broj jedan sa razlogom. Servirao je stvarno dobro kod brejk loptu i to je bila velika razlika ovog puta -  istakao je Aleksander Zverev.

Đoković će u finalu odmeriti snage sa drugoplasiranim teniserom sveta, Rusom Danilom Medvedevim. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Suri

11.09.2021 07:02

Velicina coveka je kada je covek i kad gubi i kad pobedjuje, Moje postovanje i duboki naklon Zverevu i sve cestitke velikom NOVAKU.

Odgovori 12 0