SRĐAN ĐOKOVIĆ ODGOVORIO NA NAJVAŽNIJE PITANJE: Evo kada će Novak U PENZIJU!

Autor:

Sport

10.09.2021

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas smo konačno dobili odgovor na pitanje koje mnogi navijači i ljubitelji tenisa postavljaju. A to je "do kada će Novak Đoković biti profesionalni teniser".

Republika

Foto: Starsport

Novakov otac konačno sve razrešio

Sudeći prema rečima Novakovog oca Srđana, još nekoliko godina ćemo imati privilegiju da uživamo u majstorijama najboljeg tenisera sveta.

- Novak neće tako skoro u penziju. Planira da odigra i Olimpijske igre u Parizu. Nisam kao njegov otac za to, ali on ima 34 godine i on odlučuje o svojoj karijeri i svom životu. Tu sam da mu udelim savet koji će on poslušati ili ne. Slušao me je dovoljno i vidim da nisam pogrešio nigde - istakao je Srđan u intervjuu za nedeljnik "Ekspres".

Napomenimo i to da Novak u noći između petka i subote igra sa Zverevim u polufinalu US Opena, a njegov otac je evocirao uspomene na prošlogodišnji turnir u Njujorku kada je Nole diskvalifikovan jer je pogodio linijskog sudiju lopticom.

- Ne podržavam to što je uradio. Trebalo je da ga kazne, novčano ili na neki drugi način. Ali diskvalifikacija koja se do tada nikada nije desila... I ranije je bilo sličnih ili istih situacija, ali nakon njih niko nije bio diskvalifikovan, samo Novak. Ali gospodo draga, ništa vam ne vredi. On je najbolji i potvrdiće sada u Njujorku - nema dilemu Srđan Đoković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading