OD KOMARCA PRAVE MAGARCA: Đokovićeva DISKVALIFIKACIJA je UDARNA VEST u Americi

Autor: Republika

Sport

10.09.2021

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na meču Novaka Đokovića i Matea Beretinija došlo je do situacije koja je namerno podignuta do neslućenih visina samo da bi se prema najboljem teniseru sveta napravio engativni publicitet.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Beretini je loše vratio Đokovićev servis, poslavši loptu u aut. Srbin insiktivno u naletu igre vraća loptu, ne punom snagom, jer je bilo očigledno da sledi novi servis. Loptica je išla u pravcu skupljača lopti, smeštenog ispod sudije. 

Nije ga podogio, samim tim nije došlo do diskvalifikacije kao prošle godine.

 

 

Komentatoti braća Mekinro, Džon i Patrik, napravili su veštačku tenziju gde je nije bilo, ističući kako mora da bude oprezniji:

- Novak je upravo razvalio lopticu u pravcu glavnog sudije. Dovedi se u red - bio je Džonov komentar, dok je Patrik dodao:

- Vodi računa tamo!

- Da, i ja bih vodio računa. Nema linijskih sudija, ali tu su skupljači loptica - rekao je Džon Mekinro, a ubacio se komentator Kris Fauler.

- Da, i to je bilo vrlo blizu njima. Ovo je dobar trenutak da ostaneš smiren, blizu si polufinala, vodiš 2:1 i imaš brejk prednosti - govorio je Novaku.

"Foks Sports" je na kraju primetio da je "Đoković preživeo" ovaj trenutak i da će nastaviti borbu za kalendarski grend slem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
gedža

10.09.2021 15:19

Koji smradovi od ljudi

nesko09

10.09.2021 16:51

Niste se setili da komentarisete vaseg tenisera kada je dodirnuo sudiju po nozi vise puta?.Kad bacate bombe na narod koji sa vama nema nista,da ne pricam o atomskoj bombi na Japan,to je bez komentara.Umalo da pogodi skupljaca loptica?To je od prilike kao ona izjava,umalo da zatrudnim.

Odgovori 17 4