TONI NADAL PRIZNAO: Šta sam sve sa Rafom prošao...

Autor: Republika

Sport

10.09.2021

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ujak i trener "kralja šljake" Toni Nadal priznao je da je tinejdžerska senzacija Karlos Alkaraz tehnički potkovaniji od Rafe kad je bio u njegovih godina.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Toni i Rafael Nadal

Toni tvrdi da su 18-godišnji Alkaraz i Nadal stilski različiti igrači, ali su slični u svojoj želji da po svaku cenu pobede.

- Oni su različiti igrači, ali imaju zajedničke osobine. Svi ljudi koji igraju jako dobro imaju zajedničke vrednosti. Prva je volja i želja za pobedom, a u današnje vreme teško je videti dečaka koji je veoma koncentrisan - ističe Toni pa se okreće detaljima na terenu:

- On je vrlo kompletan igrač, sa agresivnom i veoma modernom igrom. Ima veoma dobru tehniku i izgleda veoma usredsređen, može da se nada lepoj budućnosti - pojašnjava Nadal.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz

Tonijev sadašnji učesnik, Feliks Ože-Alijasim igra polufinale US opena protiv Danila Medvedeva:

- Nisam nervozan jer, prvo, ima još dosta vremena do meča, i drugo, jer sam sa Nadalom na sreću doživeo mnoge takve situacije i navikao sam na to - rekao je Toni Nadal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading