ĐOKOVIĆ SE PRETVARA U ZVER: Ivanišević OTKRIO kako se Novak ponaša pod pritiskom!

Autor:

Sport

07.09.2021

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener najboljeg tenisera sveta Goran Ivanišević je otkrio kako se Novak Đoković ponaša kada je pod pritiskom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Goran Ivanišević

Đoković na US Openu "juri" rekordnu 21. Grend slem titulu, kao i "kalendarski slem", što stvara određeni pritisak, ali Ivanišević kaže da je Novaku to motiv više.

- Mnogi ljudi bi rekli "ok, ne znam...". Ali on, on samo traži - "Dajte još, pokazaću ko sam na terenu". Pogledajte ga, tri grend slema u nizu. Već je ispisao istoriju, a mogao bi da ispiše još. Neverovatna je osoba, može mnogo da se nauči od njega- rekao je Hrvat.

Goran je uveren da Novak može do četvrtog Grend slema u sezoni.

- Definitivno će biti pritiska, ali on kad oseti pritisak igra sve bolje. Zato je takav šampion, zato mislim da je najveći u istoriji. Još pre 7-8 godina, kad nisam bio deo njegovog tima, rekao sam da može da osvoji kalendarski grend slem- otkrio je izjavu Ivanišević.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Goran Ivanišević veruje da Novak osvaja US Open

- Novak ima pritisak, svi teniseri osećaju taj pritisak. Na Vimbldonu nije odigrao sedam savršenih mečeva, ali je pobedio. Pritisak se ne vidi kada pobeđujete. Ne kažem da će sigurno pobediti u Njujorku, duge su dve nedelje, ima sedam mečeva. Srećnim me čini publika, prošle godine je nije bilo, a sada je atmosfera naelektrisana- dodao je Novakov trener.

Ivanišević je nedavno primljen u Kuću slavnih tenisa, a već godinama radi sa Novakom i jedno pitanje je redovno tokom svakog intervjua.

- Pitaju me kako je raditi sa Novakom. Čast je, zadovoljstvo. Nimalo nije lako, veoma je stresno, ali mi se to dopada. Ceo život je stres, dopada mi se ovaj posao, a kao Đokovićev trener svakog dana učim nešto novo- rekao je Goran Ivanišević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading