AMERIKA NA NOGAMA: Đokoviću stigla BRUTALNA pretnja u Njujorku!

Autor:

Sport

06.09.2021

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi nosilac na US Openu Novak Đoković u osmini finala odmeriće snage sa talentovanim Amerikancem Džensonom Brukzbijem, a njegov sunarodnik Rejli Opelka veruje da će on biti ozbiljna pretnja Srbinu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Reakcija Novaka Đokovića tokom meča sa Keijem Nišikorijem

Brukzbi je jedan od mlađih asova koji su obeležili dosadašnji tok Otvorenog prvenstva Amerike, a sada ga čeka "izazov karijere".

- Vrlo sam radoznao da vidim njegov meč sa Đokovićem. Mislim da će naterati Novaka da mnogo trči, on je vrlo nezgodan igrač. Nakašima je recimo od onih koji jako udaraju lopticu. Ove mlade Amerikance što dolaze biće jako teško pobeđivati - smatra Opelka, koji je potom dodao:

Ovde je prošla tek prva nedelja. Bruksbi će biti neko ko će standardno igrati druge nedelje. Nakašima takođe. I Korda. Ti mladi momci su bolji od nas starijih, da budem iskren. Korda je pakao od igrača, Bruksbi je brutalan - zaključio je Rejli Opelka, koji će u 4. kolu US Opena igrati sa Lojdom Herisom iz Južne Afrike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading