FEDERER I NADAL VRAĆENI NA FABRIČKA PODEŠAVANJA: Vilanderove REČI o Đokoviću ODJEKUJU planetom!

Autor:

Sport

04.09.2021

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Šveđanin Mats Vilander prokomentarisao je tok dosadašnjeg US Opena, iz perspektive prvog reketa planete Novaka Đokovića.

Republika

Foto: Tanjug/AP/profimedia

Mats Vilander i Novak Đoković

Šveđanin je oduševljen Noletovim fokusom na rezultat tokom prve dve runde Otvorenog prvenstva Amerike, a ističe da će, u slučaju da Srbin stigne do kalendarskog slema, biti u žiži svetske javnosti, ispred Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Mediji su mu pomogli jer je dobio mnogo pitanja kako uspeva da ostane koncentrisan. Objasnio je pre neki dan sopstveni mehanizam i čini mi se da ga to drži u sadašnjosti. Mogli bismo da ga pitamo kako se nosi sa pritiskom osvajanja kalendarskog slema, ali je činjenica da pokušavamo da shvatimo šta on radi iz dana u dan da održi taj fokus. Mislim da je publika bila ljubaznija prema njemu u drugom kolu i verujem da će Novak dobijati sve više i više podrške od publike, jer svi žele sportski događaj na kome se piše istorija. Što bude bio bliži ljudi će biti uzbuđeniji - počeo je Vilander, pa dodao:

Republika

Foto: Tanjug/TANJA VALIČ

Oduševljen Novakovim izdanjem u Njujorku - Mats Vilander

On već ima 'Novak slem', sva četiri turnira zaredom, ali ne u kalendarskoj godini. Serena Vilijams je stigla do 'Serena slema'. Ko zna, možda jednog dana prestanemo da pričamo o kalendarskom slemu. Nećemo ako Novak bude uspeo u tome, jer će ga to odvojiti od ostalih i svrstati u krug sa Rodom Lejverom - zaključio je Mats Vilander.

Podsetimo, Đoković se u 3. kolu US Opena sastaje sa Japancem Keijem Nišikorijem, a meč bi trebalo da počne oko 19:30 časova po srednjeevropskom vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading