NOVAKU SE ČISTI PUT: Još jedan FAVORIT ispao prerano, domaći teniser napravio SENZACIJU

Autor: Republika

Sport

04.09.2021

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šesti nosilac na US openu Andrej Rubljov ispao je iz daljeg takmičenja. Savladao ga je domaći teniser Frensis Tijafo sa 3:2 u setovima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Tijafo je uspeo da priredi još jedno iznenađenje na US openu pobedivši Rubljova, po setovima je bilo - 4:6, 6:3, 7:6 (6), 4:6, 6:1. Meč je trajao tri sata i 48 minuta.

Poznato je da su Amerikanci majstori za šou, jedana takav je priredio i Tijafo u Njujorku. Energičnim potezima i velikom hrabrošću je digao već logično pristrasnu domaću publiku na noge.

 

 

Tijafo se u osmini finala ukršta sa Kanađaninom Feliksom Ožea-Alijasimom koji je pobedio Španca Roberta Bautistu-Aguta iz Španije sa 6:3, 6:4, 4:6, 3:6, 6:3.

Što se tiče preranih ispadanja favorita za titulu, Stefanos Cicipas je izgubio od Karlosa Alkaraza. Novak Đoković je uspešno startovao i ako nastavi da igra na svima poznatom visokom nivou, titula će doći bez problema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Реалан

04.09.2021 08:21

Не чисти се пут Новаку већ Медведеву. И Циципас и Рубљов су били у половини жреба Медведева.