ĐOKOVIĆEV GEST RASPAMETIO AMERE: Novak usred HAOSA U NJUJORKU pokazao veličinu! (FOTO)

Autor:

Sport

02.09.2021

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nevreme je napravilo pravi haos organizatorima US Opena, ali i teniserima koji su onemogućeni da treniraju između mečeva! Italijan Lorenco Museti nije bio u prilici da trenira pre meča sa Rejlijem Opelkom, ali mu je još jednom u pomoć priskočio najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković

Lorenco Museti morao da potraži neki zatvoreni teren za treing, i tu mu je u pomoć priskočio Novak Đoković.

Najbolji teniser sveta trenira u jednom zatvorenom objektu u Nju Džersiju, pa je pozvao Musetija da trenira sa njim i tako mu rešio veliki problem.

To je potvrdio Musetijev trener Tartarini.

- Juče smo razgovarali sa Artaldijem (Đokovićevim menadžerom) o lošoj vremenskoj prognozi, a onda je on predložio da odemo i treniramo sa njima, jer na sreću oni imaju zatvoreni teren. Ideju su odmah prihvatili i Vajda i Nole. A sada smo na ovom prelepom mestu u Nju Džersiju, vili sa ogromnim parkom i zatvorenim terenom, u vlasništvu privatnika koji bi se mogao definisati kao imućan- rekao je Tartarini kroz osmeh.

 

 

To nije prvi put da je Novak ponudio pomoć Musetijevom timu, jer je ranije ponudio vožnju privatnim avionom za Vimbldon, kako bi se izbegao obavezan karantin.

Museti od 18 časova igra protiv Opelke u 2. kolu US opena, dok Đoković od jedan sat posle ponoći se sastaje sa Holanđaninom Talonom Griekspurom, naravno ukoliko ne dođe do nepredviđenih okolnosti izazvanih nevremenom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading