ĐOKOVIĆ SAM PROTIV SVIH: Britanac siguran da SRPSKI INAT vodi do istorije u Njujorku!

Autor:

Sport

23.08.2021

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedini Britanac koji je na strani Novaka Đokovića je Tim Henman koji je siguran da će najbolji teniser sveta osvojiti US Open i kompletirati sva četiri Gren slema.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković

Henman, koji poslednjih nekoliko godina radi kao stručni konsultant Eurosporta, smatra da će se svetski broj jedan najviše pitati kada je reč o borbi za pehar u Njujorku.

- Nema nikakve sumnje da je Đoković jasan favorit. Njegova forma na grend slem turnirima je neverovatna, rezultati govore sami za sebe- kaže Henman.

On kaže da je srpski teniser najkompletniji igrač današnjice.

- Igrati tako dobro na tvrdoj podlozi, na šljaci, travnatim terenima, mislim da to posebno naglašava koliko je on kompletan igrač. Kada gledam kakve su mu šanse da kompletira kalendarski slem, imam sliku da je ovo sada 'Đoković protiv svih' uz taj plus što je ovo jedinstvena prilika u istoriji- dodao je Britanac.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tim Henman, desno

On je dodao da je svestan da će Novak imati veliki izazov u mladim igračima i da je svestan da neće biti jednostavno.

- Nema sumnje da je kao pažljiv student ove igre, svestan šta je u igri, tako da će biti interesantno videti kako će se nositi da protivnicima sa druge starne mreže, ali i interno, jer je ovo ogromna prilika. Mislim da ćemo imati dve fascinantne nedelje u Njujorku- zaključio je Henman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading