ŠAMPION MU SE SKLONIO SA PUTA: Novak Đoković osvaja US Open i postaje najbolji svih vremena!

Autor:

Sport

23.08.2021

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelni šampion US Opena Dominik Tim neće braniti trofej u Njujorku pošto je završio sezonu, ali Austrijanacnema dilemu ko će ga naslediti!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Dominik Tim

Novak Đoković je prvi favorit na poslednjem grend slemu u sezon, a to je potvrdio i Dominik Tim.

Srbin je u prilici da postane prvi igrač posle više od 40 godina koji je u jednoj sezoni osvojio sva četiri najveća turnira, što bi ga dodatno približilo tituli najboljeg svih vremena.

Tim je siguran da će srpski as to uspeti da uradi u Njujorku.

- Mislim da će Đoković osvojiti. Najviše zbog Grend slema, jer ima neverovatnu volju i ogromnu šansu, šansu veka da ga osvoji. Takvu priliku ne verujem da će propustiti- istakao je Tim.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dominik Tim završio sezonu

Austriajanc je jednu od najslabijih sezona od kako se bavi profesionalnim tenisom, a povreda ga je potpuno osujetila u planovima.

- Iskreno, sad se osećam bolje nego ranije, zato što imam čistu situaciju u glavi i šta moram da radim i kako, ne samo za narednih nekoliko nedelja, nego i meseci. Pre toga je bilo mnogo nade, straha, ali sada kada su US open i ostatak sezone definitivno otpali, kada sam platio ceh za to što nisam imao iskustva sa povredama ranije, sada mi je situacija mnogo jasnija- rekao je Tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading