IZAŠLA NOVA ATP LISTA: Medvedev se OZBILJNO PRIBLIŽIO Novaku! Rafa PADA SVE NIŽE

Autor:

Sport

23.08.2021

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi reket sveta Novak Đoković započeo je danas 335. nedelju na prvom mestu ATP rang-liste čime je nastavio da uvećava rekord po broju sedmica provedenih u vrhu svetskog tenisa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Niko ga ne može oboriti sa vrha

Ono što je dodatno učrvstilo lidersku poziciju Đokovića je svakako ispadanje Danila Medvedeva u polufinalu Sinsinatija. Rus mu se ipak približio na 1133 poena, što je za 300 manja razlika nego protekle nedelje.

Ipak, zbog ispadanja u polufinalu Sinsinatija, Rus neće moći da ga pretekne ni posle US opena.

Đoković će na prvom mestu sigurno ostati do 11. oktobra i do tada sakupiti 341 nedelju na čelu ATP karavana.

Imajući u vidu da Danil brani titule u Parizu, ali i na Završnom Mastersu, teško je očekivati da bi do kraja godine mogao da naudi Novaku.

Jedina promena u prvih deset jeste što su Nadal i Zverev zamenili mesta, tačnije Španac je pao na peto zbog pobede Zvereva u Sinsinatiju.

Nekadšnji broj 1. Rodžer Federer nalazi se na devetom mestu ATP liste.

Što se tiče ostalih srpskih tenisera, Krajinović je pao za pet mesta i sad je 38. na svetu. Lajović je za tri pozicije bolji nego prethodne nedelje, tako da zauzima 40. mesto, Đere se takođe poboljšao i sad je na mestu 50, dok je Kecmanović za četiri slabiji i trenutno je 62. reket sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading