GOTOVO JE: Kraj VELIKOG RIVALSTVA Rafela Nadala i Novaka Đokovića!

Autor:

Sport

22.08.2021

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni Šveđanin Mats Vilander je bacio u očaj navijače Rafaela Nadala i najavio kraj velike teniske ere.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal i Novak Đoković

Nadal će zbog povrede stopala propustiti ostatak sezone, a Vilander kaže da će navijači morati da se naviknu na njegovo odsustvo sa terena.

- Mislim da se svi polako navikavamo da Rafa ne igra. Pokušava, uvek se nekako sprema, ali se ne dešava da ga gledamo. Otišao je u Vašington da bi odigrao nekoliko gemova, pokušao je u Kanadi i nije išlo. Očigledno se trudi, ali ne uspeva da zaigra- rekao je Vilander.

Šveđanin je zabrinut za nastavak karijere apsolutnog rekordera Rolan Garosa.

Republika

Foto: Starsport

Mats Vilander

- Svake godine imam utisak da igra sve manje i manje. Stari i telo se muči. Mora da trenira žestoko da bi ponovo igrao. Veoma sam tužan, veoma zabrinut, ali mislim da će se vratiti i igrati sve dok jednom bude rekao da više ne može.

Mats smatra da je kraj ere pobeđivanja Nadala blizu, a to znači kraj epskim duelima i velikom rivalstvu Nadala i Đokovića.

- Ne mislim da je ovo kraj ere, daleko od toga. Možda bude kraj osvajanja turnira i grend slemova, ali svi dobro znamo tu ljubavnu priču između Rafe i Rolan Garosa. Nikada ne možete da kažete da je toj vezi kraj sve dok Rafa ne reši da okači reket o klin. Možda je kraj eri pobeđivanja, ali era punjenja tribina, pojavljivanje pred navijačima i igranje za njih, to će potrajati još nekoliko godina- rekao je Vilander.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading