CICIPAS ODBIO VAKCINACIJU: Grci pobesneli, Vlada se oglasila - ON JE NESPOSOBAN!

Autor: Republika

Sport

20.08.2021

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki teniser Stefanos Cicipas našao se na udaru medija u svojoj domovini jer želi da se vakciniše samo ukoliko je obavezno.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Stefanos Cicipas

Portparol grčke Vlade je istakao da Stefanos Cicipas jeste veliki posrtista, ali nije relevantan po odluku građana ove zemlje da li treba da se vakcinišu ili ne:

- On nema znanje i studije da proceni potrebu za vakcinacijom. Stefanos Cicipas je veliki sportista, njegove sportske veštine i doprinos sportu u našoj zemlji nisu upitni. Ono što, međutim, jeste je njegova sposobnost da proceni potrebu za vakcinacijom i to da li će vakcina testirana dovoljno dugo. On nema ni znanje ni studije, niti istraživački rad, koji bi mu dozvolio da formira mišljenje o tome - odgovoreno je Cicipasu.

Treći teniser sveta važi za tipa koji je potpuno fokusiran na tenis i malo interesovanja ima van terena, što potvrđuje priča kako se prvi put napio sa 22 godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading