Pepe Imaz: Univerzum se sjajno posložio za Novaka, nastavljamo saradnju

Autor:

Sport

04.12.2017

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pepe Imas, jedan od trenera koji prate Novaka Đokovića, otkrio je da njih dvojica i dalje sarađuju kao što je to bio slučaj u poslednjih pet godina.

RepublikaFoto: instagram.com/djokernole
Pepe Imaz sa porodicom Đoković

Đoković je već više od pet godina u kontaktu sa Imasom koji vodi akademiju "Ljubav i mir", a on ga povremeno prati i na turnirima.

Španski trener se posle karijere okrenuo drugim stvarima poput ljubavi i zagrljaja, i mnogi smatraju da je on jedan od razloga za veliki pad u karijeri najboljeg srpskog sportiste.

Ipak, oni će nastaviti da sarađuju kao dosad, pa Đoković ima u planu da ga uskoro poseti. 


- Nastavljamo kao i do sada, ništa se nije promenilo. U poslednjih pet godina radili smo ovde, a ja idem na turnire kada nam odgovara i kada on oseća da sam mu potreban, ali i kada ja osećam da moje prisustvo može doneti nešto pozitivno. Uskoro će doći u Marbelju i biće ovde neko vreme - otkrio je Imas u intervjuu za "El Pais". 

- Ponovo je postao otac i to je sjajno. Pogledajte samo kako je organizovao svoj život, kako sada ima sve vreme sveta da bude sa novoroćenom ćerkicom. Univerzum se posložio na sjajan način - dodao je Pepe. 

U međuvremenu, Andre Agasi je postao Đokovićev trener, na Vimbldonu je sa njim bio i Mario Ančić, a timu je potom pridodat i Radek Šćepanek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading