CELA PLANETA JE OSTALA U ČUDU: Đoković povukao RADIKALAN potez!

Autor:

Sport

22.06.2021

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo mnogi nisu očekivali.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta Novak Đoković

Gotovo svaki zaljubljenik u tenis ostao je zatečen odlukom Novaka Đokovića da se nedelju dana uoči Rolan Garosa okuša na Beograd openu, ali drugi reket sveta Danil Medvedev veruje da je upravo to bilo presudno da Srbin osvoji 19. Grend slem u karijeri.

- Svi su rekli Đokoviću, zašto ideš u Beograd nedelju dana pred Rolan Garos. Ali on je stekao veliko samopouzdanje tamo - izjavio je Rus, uz obrazloženje da, iako Nole nije igrao najbolji tenis u prestonici Srbije, uspeo da iscrpi pozitivnu energiju uoči Otvorenog prvenstva Francuske.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković imao sjajnu uvertiru za Pariz - Danil Medvedev

Medvedev je rano eliminisan u Haleu, a formu za Vimbldon "brusi" na Majorci.

- Imao sam tri dana u Haleu što definitivno nije dovoljni da bih se osećao dobro. Zbog toga sam došao u Majorku da pokušam i odigram nekoliko mečeva - rekao je Rus.

Podsećanja radi, Vimbldon počinje sledeće nedelje, a Đoković će već u Londonu pokušati da sustigne svoje najveće rivale Rafaela Nadala i Rodžera Federera po broju Grend slem titula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading