(FOTO) OPTUŽILA BIVŠEG DA JU JE DOPINGOVAO TOKOM SE*SA: Mlada teniska nada u najluđoj SPORTSKOJ AFERI IKADA!

Autor:

Sport

14.05.2021

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajinska teniserka Dajana Jastremska je suspendovana iz tenisa zbog korišćenja nedozvoljenih supstanci, ali njena odbrana je bila kriminalna!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serena Vilijams i Dajana Jastemska

Ova 21-godišnja teniserka je bila pozitivna na mestrelonon, da bi i njena odbrana doživela debakl posle izjava bivšeg dečka.

Jastremska se pravdala da je za sve kriv seks koji je imala sa dečkom i zbog kog je dobila pozitivan nalaz.

U mojoj mokraći su pronađene vrlo niski nivoi mesterolona. S obzirom na nisku koncentraciju i negativan uzorak dve sedmice ranije, dobila sam naučne informacije da je pozitivan rezultat moguć kao rezultat neke vrste kontaminacije. Uz to, obaveštena sam da ovu supstancu muškarci koriste kao lek i ne preporučuje se ženama zbog štetnih učinaka - rekla je Jastremska pre nekoliko meseci.

 

 

Jastemska je svoju odbranu, dakle, bazirala na seksu sa bivšim partnerom koji je trebalo da potvrdi da je on uneo pomenutu supstancu u njeno telo.

Međutim, on je odlučio  da piše Komisiji koja se bavi ovim slučajem i trdi da je otac teniserke tražio od njega da prizna krivicu, što on nije hteo.

Jastremska smatra za jednu od najperspektivnijih teniserki, a ovakav skandal odavno nije potresao tenis.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading