KRAJ! NOLE REŠIO DA ODUSTANE: Đoković stavio TAČKU, Srbija u NEVERICI!

Autor:

Sport

11.05.2021

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as Novak Đoković ne namerava da se po svaku cenu bori za prvo mesto na teniskoj rang listi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi teniser sveta Novak Đoković

Najbolji igrač sveta Novak Đoković priznao je da je došao period u njegovoj karijeri kada mu prvo mesto na ATP listi više nije cilj. Srbin je tako stavio tačku na medijske spekulacije da će biti "smenjen sa trona", što smatra neminovnim, a poručio je da su mu sada cilj Grend slem titule.

Dolazi do smene generacije i rezultati to govore. Ovi momci igraju svake nedelje. Tu su Rubljov, Beretini, Zverev, Cicipas i svi igraju sjajno i svi dolaze do važnih poena. Tu je i Medvedev, kao i Tim, koji je na vrhu već godinama. Skinuće me sa vrha, to je neizbežno. Promene dolaze – da li će biti za mesec ili godinu dana ne znam, ali znam da dolaze - poručio je Đoković pred drugu rundu rimskog mastersa, pa podvukao:

Mene to više ne zanima. Sada me samo zanimaju Grend slemovi - jasan je Nole.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Medvedev i Nadal mu dišu za vratom - Noksu važni najveći turniri, ne i ATP lista

Podsetimo, Đoković je u martu postao rekorder pretekavši Švajcarca Rodžera Federera po broju nedelja provedenih na čelu ATP liste, a najnoviji poredak koji je izašao u ponedeljak možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading