OVO SE ČEKALO: Novak Đoković PROGOVORIO o vakcinaciji tenisera, imao je šta da kaže!

Autor:

Sport

14.04.2021

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković započinje takmičenje na Mastersu u Monte Karlu, a uoči prvog meča dotakao se pitanja o vakcinaciji tenisera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Đoković je o tome pričao sa jednim čelnikom ATP-a.

Mnogo je razgovora o toj temi, pitao sam danas jednog tur menadžera razgovaraju li unutar ATP o tome - prenosi Sportklub reči Đokovića, koji dodaje:

Aktivno razgovaraju o tome da se vakcinisani igrači liše restrikcija. Takođe, rečeno mi je da, nezavisno od toga, rade na popuštanju restrikcija, tj. da ne bude mehur u zemljama koje to ne zahtevaju. Može se izdržati nekoliko nedelja, ali cele godine su ta pravila – to utiče ne samo fizički, nego psihički i emotivno. Nisam ni ja želeo da igram Majami – ne mogu da prihvatam neke stvari koje ranije jesam, jer želim da budem muž i otac koji je prisutan - jasan je bio prvi teniser sveta.

Podsetimo, Novaka u drugom kolu Mastersa u Monte Karlu čeka duel sa Janikom Sinerom, koji je na startu turnirao savladao Alberta Ramosa Vinoljasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading