MOJ ŠAMPION ĐOKOVIĆ ĆE SRUŠITI SVE REKORDE: Grmljavina teniskog giganta POTRESLA planetu!

Autor:

Sport

24.03.2021

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković dobio priznanje od legendarnog asa koji je njegov veliki fan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta Novak Đoković sa peharom Australijan opena

Indijski teniser Leander Paes, osvajač osam Grend slem titula u dublu i još deset u miksu, izrazio je uverenje da će Novak Đoković "oboriti sve rekorde" belog sporta.

Moj šampion Novak Đoković će srušiti sve rekorde. On će pokušati da spreči Nadala da osvoji još jedan Rolan Garos, želi da osvoji svoj drugi trofej u Parizu - ocenio je Indijac, a potom se osvrnuo na lične planove, jer igra sa punih 46 godina života.

- Svestan sam da idu Rolan Garos, Vimbldon i Olimpijske igre, na to ću se koncentrisati. Oduvek sam bio patriota i verujem da samo najbolji trebaju da reprezentuju svoju zemlju. Krajem 2019. godine sam bio iscrpljen od svih tih putovanja i igranja na najvišem nivou. Zaključavanje mi je pomoglo da provedem kvalitetno vreme sa ocem, majkom i ćerkom, podmladio sam se.

Indijski teniser još uvek nije dao poslednju reč kada se radi o konkurenciji dublova.

Počeo sam žestoko da treniram, vratio sam se dijeti, skinuo šest kilograma za tri nedelje. Polako se vraćam u ritam - zaključio je Leander Paes.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading