DA LI MU VERUJETE? 10:0 ili 0:10 - ISTO JE?!

Autor:

Sport

20.03.2021

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva izjava pred finale turnira u Akapulku, gde će finale odmeriti Aleksandar Zverev i Stefanos Cicipas.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Cicipas i Đoković

Grčki teniser Stefanos Cicipas rekao je pred finale Akapulka (nedelja, četiri časa) da međusobni skor ne igra veliku ulogu. Grk protiv narednog rivala, Nemca Aleksandra Zvereva, vodi sa 5:1, ali ne mari za to.

Međusobni skor znači, ali možda ne toliko sutra. Ja se osećam dobro, dobro sam igrao, ali to sigurno oseća i on. Pokušaću da ne razmišljam o H2H, svaki meč je drugačiji, nije važno da li imate 10-0 ili 0-10. Biće ovo prvi put da se sastajemo u finalu, nadam se da će biti odličan meč - istakao je Cicipas.

Grčki as je fasciniran Meksikom, odakle će poneti samo lepe uspomene.

Mnogo dobrih stvari mi se dogodilo otkako sam ovde. Pokušavam da naučim što više španski reči, kako bih se dodatno približio narodu, tradiciji. Ljubav je obostrana. Volim ovo mesto, radujem se povratku i sledeće godine. Meksikanci i Grci imaju mnogo toga zajedničkog. Strastveni smo, cenimo takmičarski duh. Osećam da je svaki meč uzbudljiviji od prethodnog.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Cicipas želi da po šesti put sruši Zvereva

Meksička publika ga zdušno podržava.

Osećam neverovatnu emociju, bliski smo. Što više dobijate od njih, to više dajete na terenu. Naučen sam da publici odgovaram kako zaslužuje. Neverovatno je videti ljude koji preskaču ogradu da bi dobili autogram, ludo je. Uspeo sam da potpišem nekoliko i podelim to vreme s njima - zaključio je Stefanos Cicipas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading