ĐOKOVIĆ IH SVE POPLAŠIO: Posle Rafe od Majamija odustao još jedan VELIKI rival srpskog asa!

Autor:

Sport

17.03.2021

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novaku Đokoviću biće veoma olakšan posao na Mastersu u Majamiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Posle Rafaela Nadala od turnira na Floridi odustao je još jedan veliki favorit, Dominik Tim. Đokoviću je tako otvoren put ka novoj titulu u Majamiju.

Tim je u utorak doživeo poraz na startu turnira u Dubaiju, a sad je izjavio da želi što bolje da se spremi za sezonu na šljaci.

- Svi znate koliko mnogo volim da igram, tako je bilo i kad sam bio mlađi. Mislim da sad moram da se restujem i da svež uđem u sezonu turnira na šljaci. Očigledno, nalazim se u teškom periodu i ne bi bila prava stvar da idem u Majami - rekao je Tim.

Austrijanac se već neko vreme žali na probleme sa stopalom.

Danas nije bilo bola. Povremeno se javlja. Moguće je da ću uraditi prz pregled magnetnom rezonancom, da vidim kako se stvari razvijaju. Mislim da mi to nije bio problem ovde u Dubaiju. Radi se o tome da ne igram dobro, da je ovo generalno nezgodan period za mene. Otuda moram da se spremim dobro za prvi turnir na šljacvi, gde god budem igrao - zaključio je šampion US Opena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Geronimo

18.03.2021 16:42

IDEMOOOO NOLEEE!!!!!!!!