FONJINI VERUJE U ĐOKOVIĆA: Novak će se vratiti na vrh

Autor:

Sport

17.11.2017

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijan Fabio Fonjini izjavio je da je veliki prijatelj sa Novakom Đokovićem i istakao da je srpski igrač potreban tenisu.

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fonjini tvrdi da je prijatelj sa Đokovićem

Đoković je van terena od jula ove godine pošto se oporavlja od povrede lakta. Nekada najbolji teniser sveta je pao na 12. poziciju na ATP listi. Srbin je počeo sa treninzima, a na teren bi trebalo da se vrati krajem godine na egzibicionom turniru u Abu Dabiju.

- Prijatelji smo. Nisam ga video dugo, nadam se da će se uskoro vratiti na teren zato što je potreban tenisu i važan za ovaj sport. Dominirao je tenisom i mislim da će se vratiti na vrh. Siguran sam da će moći da se suprotstavi Nadalu i Federeru. On se ne vraća da bi bio prosečan - objasnio je Fonjini.

On je istakao da su Nadal i Federer unikati.

- To vam je kao kada biste rekli: "Ajde idi vozi motor kao što to radi Valentino Rosi" - objasnio je italijanski teniser, koji je 27. igrač sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading