(VIDEO) NOLE, AJ NA RAKIJU: Australijanci OČIMA ne veruju, ŠOU Đokovića UŽIVO u programu!

Autor:

Sport

21.02.2021

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon trijumfa na Australijan openu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Odbranio titulu na Australijan openu - neprikosnoveni Novak Đoković

Prvi reket sveta Novak Đoković pobedom nad Rusom Danilom Medvedevim odbranio je titulu na Australijan openu, a tokom intervjua posle meča viđene su urnebesne scene sa srpskim navijačima.

Novakovi fanovi su u nekoliko navrata prekidali intervju skandiranjima. Nole je sve nasmejao kada su ga pita za planove.

- Samo kućna žurka - kazao je Novak, pa su usledila dobacivanja Srba "rakija, rakija"

- Plašim se ako bi oni bili pozvani, ne biste me našli sutradan - rekao je Novak uz osmeh, što je izazvalo oduševljenje navijača, koji su počeli da skandiraju "rakija, rakija", na šta se Đoković okrenuo ka njima rečima:

- Nemam rakiju, može neko da mi je da? - upitao je uz oduševljenje srpskih fanova, a onda Kurijeru i Hjuitu objasnio šta je rakija. 

- Rakija je tradicionalno piće, kao "šnaps", ako ste probali. Nemam je, imam malo vina, ali možda nađem i rakiju, ako je ima neko ovde. Poslaću nekoliko za vas momci - rekao je Novak svima u studiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading