FILIPOVSKI UTUČEN POSLE TRILERA U NOVOM SADU: Plakaćemo dva dana...

Autor:

Sport

13.02.2021

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Saša Filipovski bio je vidno razočaran posle tesnog poraza od "večitog" rivala u polufinala Kupa Radivoja Koraća 79:78.

RepublikaFoto: Starsport
Sašo Filipovski

- Žao mi je prvenstveno zbog igrača koji su dobro igrali. Izvodili smo dogovore po planu, ali nismo uspeli da završimo utakmicu sa pobedom. Poraz boli, ali život mora da ide dalje. Malo ćemo da plačemo dva dana, pa da se okrenemo radu. Moramo da iskoristimo pauzu za napredak ekipe, imaćemo dva reprezentativca, ostali će morati da rade.

Partizan je imao čak 20 izgubljenih lopti.

- Bilo je dosta grešaka tokom utakmice, i kada smo imali vođstvo, ispustili smo ga. Bilo je grešaka i u završnici, ali i tokom utakmice. Lojda nismo uspeli da zaustavimo kako smo želeli, previše je bio dobar. Najveću razliku su napravila slboodna bacanja- istakao je Filipovski.

 

Sledi reprezentativna pauza, pa se Partizan okreće Top 16 fazi Evrokupa, budući da je u ABA ligi ostao bez šanse za plej-of.

- Idemo korak po korak. U Evrokupu imamo šansu da idemo dalje, ali je sada najvažnije da se odmorimo i da počnemo da radimo na našoj igri. Momci dobro rade, idemo korak po korak- zaključio je Filipovski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading