ĐOKOVIĆU, ZBOG ČEGA? Srbima se od njega PREVRĆE ŽELUDAC, a sada sipa SO na RANU pred AO!

Autor:

Sport

25.01.2021

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Noletov dželat.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta Novak Đoković

Španski teniser Pablo Karenjo-Busta izjavio je da je Novak Đoković imao najbolje namere kada se Australijancima obratio sa listom zahteva, ali da bi veću težinu imalo da je to uradio ATP.

Đoković je pokušao da pomogne ostatku igrača koji nemaju glas kakav on ima. Komentarima koje su delili igrači, prikupljao je informacije i poslao pismo sa nekoliko predloga. Možda je tu poruku trebalo da napiše ATP, koji bi trebalo da nas zastupa i malo više pomogne u ovakvim situacijama. Naknadne kritike uglavnom dolaze iz Australije i njene vlade.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Karenjo-Busta na Rolan Garosu

- Mnogi građani su uznemireni jer još nisu mogli da dođu do svojih porodica zbog restriktivnih mera, ali taj problem nije naš, mi ovde dolazimo da radimo jer je Teniska asocijacija Australije insistirala na tome da se održi ovaj turnir, ja je minuimum traženje minimalnih uslova da dobro radimo svoj posao. Novak je tražio da ostali igrači imaju iste prilike za pripremu za turnir, to je nešto potpuno razumljivo, ne vidim to kao nešto skandalozno -  rekao je Pablo Karenjo Busta.

Španski as nije ostao u lepom sećanju ljubiteljima tenisa u Srbiji, s obzirom da je upravo on bio Noletov rival u kobnom susretu osmine finala US opena, kada je Đoković diskvalifikovan jer je nehotično pogodio lopticom linijskog sudiju Lauru Klark.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nebitana

25.01.2021 13:20

Zasto ovi mediji postoje i ovakve stampe treba zabraniti jer sam bacio 15 minuta svog zivota da bih procitao nesto sto nema veze sa naslovom