NOLE, KAPA DOLE! Đoković OVIM fenomenalnim GESTOM pokorio planetu!

Autor:

Sport

02.12.2020

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alal vera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta Novak Đoković

Najbolji reket sveta Novak Đoković (33) novim gestom ponovo je oduševio teniski svet. Naime, Nole je omogućio slabije rangiranim teniserima besplatno da treniraju u sjajnim uslovima njegovog teniskog centra u Beogradu! Svima će na raspolaganju biti hotel, obroci, tri teniska terena, teretana, besplatna usluga fizioterapeuta, španovanje reketa...

- Zimi su tereni veoma skupi za tenisere, posebno one koji su od 700. do 1000. mesta na ATP listi. Novak je uradio fantastičnu stvar za našu zemlju, neverovatnu stvar. Biće i nekoliko devojaka, uključujući i Olgu Danilović, ukupno oko 15 tenisera i teniserki zajedno - rekao je za L Ekip Petar Popović, trener Damira Džumhura, koji će trenirati takođe u prestonici Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Damir Džumhur

Na Australijan open iz Beograda

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, za razliku od prethodnih sezona, pripreme za Australijan open odradiće u Beogradu, a ne na nekoj od sunčanih destinacija poput Australije. Njegova odluka najverovatnije ima veze s obaveznim karantinom u Australiji, koji traje 14 dana po ulasku u zemlju. Društvo na treninzima trebalo bi da mu pravi Viktor Troicki.

Petar Popović je istakao da je ovaj Đokovićev čin potreban Srbiji i da se on oko toga ne hvali iako ima puno pravo za tako nešto.

- To je neverovatna stvar za našu zemlju koja nam je bila potrebna, posebno za mlade. Ne vidim da su to neki drugi teniseri uradili u svojoj zemlji. Novak se ne hvali time, a pokazao je da je veliki i da misli na druge - smatra iskusni stručnjak.

Vest iz Srbije odjeknula je u celom svetu, a na ovom fenomenalnom potezu i najveći kritičari našeg asa morali su da mu skinu kapu. Među njima jeste i američki novinar Ben Rotenberg, koji je bio jedan od dežurnih pljuvača lika i dela našeg asa. Ovog puta i on je morao da pohvali Novakov plemenit gest.

- U zemlji bez jake nacionalne federacije Novak Đoković dosta radi, pomažući u razvoju profesionalnih tenisera u Srbiji - napisao je Amerikanac na Tviteru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading