SPEKTAKULARAN PREOKRET U LONDONU: Medvedev i Tim odigrali TRILER FINALE, evo ko se na kraju RADOVAO, a ko je TUGOVAO!

Autor:

Sport

22.11.2020

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika drama u "O2" areni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Danil Medvedev i Dominik Tim

Ruski teniser Danil Medvedev savladao je Austrijanca Dominika Tima sa 2:1 (4:6, 7:6, 6:4) u velikom finalu Završnog mastersa u Londonu.

Finalni duel trajao je dva časa i 43 minuta, a viđen je spektakularan preokret ruskog asa koji je izgubio prvi set, loše je započeo i 13. gem drugog seta, ali se na vreme vratio i došao do zaslužene pobede.

Prvi set je pripao Timu posle 49 minuta igre, a Austrijanac je ključan i jedini brejk napravio u petom gemu kada je poveo sa 3:2 i uspeo je da stečenu prednost zadrži za 1:0.

Drugi set je bio još izjednačeniji. Nijedan od finalista nije uspeo da oduzme servis rivalu sve do taj-brejka. Njega je austrijski teniser otvorio sa 2:0 i činilo se da hita ka trofeju. Ipak, Rus je tada vezao neverovatnih sedam poena za preokret i izjednačenje. Tim je u polufinalu protiv Novaka Đokovića uspeo da napravi sličan podvig pošto je u trećem setu sa 0:4 okrenuo rezultat u svoju korist na 6:4, pa je realizacijom druge meč lopte ušao u borbu za pehar.

Treći set je rešen takoš što je Medvedev oduzeo servis Timu u petom gemu. Na kraju je taj interval igre završio sa 6:4, pa je zasluženo došao do prvog pehara na završnim turnirima.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading