ŠTA JE ĐOKOVIĆ REKAO KRAJINOVIĆU POSLE PRVOG SETA? Najbolji teniser sveta PRIZNAO!

Autor:

Sport

27.10.2020

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi teniser sveta Novak Đoković slavio je u srpskom derbiju na startu Beča. Savladao je dobrog prijatelja Filipa Krajinovića posle dva odigrana seta (7:6, 6:3).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Đoković je na konferenciji pred početak Beča pričao na nemačkom, pa ga je voditelj zamolio da kaže nekoliko reči na tom jeziku.

Novak se na nemačkom zahvalio publici, a zatim pričao o meču sa Filipom.

- Teško je kada igrate protiv nekoga koga mnogo dobro poznajete. Filip i ja se dugo znamo, znam ga od kada je bio klinac. Oduvek sam bio tu za njega, kao mentor i kao prijatelj. Kada igrate sa nekim koga poznajete, uvek je pritisak veći. On zna moju igru i ja znam njegovu. Čak smo i trenirali nekoliko puta pre nego što smo došli u Beč i na kraju nam žreb nije bio naklonjen, pošto je odlučeno da igramo odmah u prvom kolu- rekao je Novak.

U prvom setu nije bilo lako, pošto je Krajinović servirao za vođstvo.

 

 

 

- Bio je bolji u prvom setu. Imao je svoje šanse, servirao je za vođstvo, promašio je onaj smeč na 6:6 u taj-brejku i na kraju sam ja osvojio set. Iskreno, imao sam sreće. U drugom setu sam podigao nivo igre, zaigrao bolje i pobedio.

Na kraju prvog seta je nešto rekao Filipu...

- Rekao sam mu da sam imao sreće i da je on bolje igrao- zaključio je Đoković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading