Novak još neizvestan za Austaliju, dok njegov trener ide na turnir!

Autor:

Sport

03.11.2017

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oporavak Novaka Đokovića ide prema planu, mada još uvek nije 100 posto siguran njegov povratak na teren u januaru. Za razliku od Noleta, njegov trener Andre Agasi potvrdio je učešće na revijalnom turniru "World Tennis Challenge" u januaru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Agasi i Novak pripremaju taktiku za povratak

Agasi je potvrdio učešće na egzibicionom turniru koji traje tri dana i održava se u nedelji pre Australijan opena

- Radujem se dolasku u Adelejd. Sećam se da sam uživao, grad je blizu plaža, sve je opušteno i ja sam uvek igrao dobro na ovakvim mestima. Ne mogu da zamislim povratak na bolje mesto od onog koje volim - rekao je Agasi. 

Sa druge strane, njegov igrač Novak Đoković i dalje nije siguran za učešće na turnirima koji se održavaju pre Australijan opena, koji počinje u drugoj polovini januara.

Prve najave glase da će naš najbolji teniser uzeti učešće krajem decembra na turniru u Abu Dabiju, ali i dalje nema zvanične potvrde iz Novakovog tabora da oporavak ide prema očekivanjima i da će naš as i pre isteka kalendarske godine biti ponovo na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading