Posle kiše stiže sunce: ĐOKOVIĆ POSLE OČAJNIH DOBIO ODLIČNE VESTI!

Autor:

Sport

17.10.2020

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na petama vesti da će Australijan open biti otkazan, stiže nam vest da čelnici još jednog turnira obećavaju da će se on odigrati.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Kada se jedna vrata zatvore, druga se otvore, ili tako nešto. Svakako, kada je Novak Đoković dobio vesti da postoji mogućnost da će njegov omiljeni Australijan open biti otkazan, nije mogao ni da sluti da će svega par sati kasnije dobiti i neke dobre vesti.

Ipak, to se dogodilo, pa je do nas i do Đokovića stigla informacija da čelnici Vimbldona planiraju da po svaku cenu održe turnir koji je ove godine bio otkazan zbog koronavirusa.

Kako su poručili, neće biti bitno da li će navijači moći da budu na tribinama ili ne, te bi tako Novak branio trofej osvojen 2018. i odbranjen 2019.

- Organizovanje turnira 2021. godine naš je prioritet i aktivno smo uključeni u planiranje scenarija kako bismo ostvarili taj prioritet, rekla je izvršna direktorka Vimbldona Sali Bolton.

Zbog pandemije korona virusa se Vimbldon nije igrao u 2020. što je prvo otkazivanje od ratne 1945.

Sve odluke koje budu donosili organizatori turnira i potezi zavisiće od Vlade Velike Britanije i smernica koje dobiju od zdravstvenih vlasti, naveli su organizatori.

Bilo kako bilo, Đoković će u najgorem slučaju "ostati na nuli" kada su potencijalne titule Grend slemova u pitanju, iako će mu bez sumnje Australija, gde je šampion bio rekordnih osam puta, nedostajati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading