UHVATITE ME AKO MOŽETE: Amerikanac POBEGAO IZ SANKT PETERBURGA!

Autor:

Sport

15.10.2020

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki teniser Sem Kveri našao se u centru rasupla tokom turnira u Sankt Peterburgu, imajući u vidu da je on sa turnira: Pobegao!

RepublikaFoto: Starsport
Sem Kveri (desno) pobegao je iz Rusije kada je dijagnostifikovan sa koronavirusom

Kako prenose ruski mediji, 49. reketu sveta dijagnostifikovan je koronavirus tokom turnira, zbog čega je Kveri morao da se povuče sa turnira i da se samoizoluje na 14 dana.

Ipak, Amerikancu se nije svidela ideja da u Rusiji provede više vremena nego što je namerio, posebno kada su ga obavestili da će ga posetiti nadležni doktor koji može da ga hospitalizuje.

 

Amerikanac nije imao poverenja u rusko zdravstvo, plašio se odlaska u rusku bolnicu, pa je čarterovao letelicu i brže-bolje napustio državu. 

Nije poznato gde je Kveri završio, ali jeste poznato da je i dalje u Evropi, negde gde ne zahtevaju PCR test za ulazak u državu.

Iako vlasti u Rusiji nemaju razloga da američkog sportistu gone, ATP već je pokrenuo kazneni postupak u kom navode da će kazna za kršenje bezbednosnog protokola biti drastična.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sem Kveri mogao bi da bude dratično kažnjen zbog "bekstva" od strane ATP-a

Nagađa se da bi Sem Kveri mogao da plati čak 100.000 dolara, a mnogo bolnija po njega mogla bi da bude suspenzija od neverovatne 3 godine!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading