ISPUNJENJE SNOVA Mladenovićeva u FINALU ROLAN GAROSA!

Autor:

Sport

09.10.2020

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Mladenović naćiće se u finalu Rolan Garosa u dublu, gde se sa partnerkom plasirala posle trijumfa nad Češkim duom Krejčikove i Sinijakove.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristina Mladenović igraće finale Rolan Garosa u dublu

Kristina Mladenović u paru sa Timeom Baboš igraće u finalu Rolan Garosa u dubl konkurenciji. Francusko – mađarska kombinacija je posle velike borbe savladala Čehinje Krejčikovu i Sinijakovu 6:2, 4:6, 7:5.

Prvi set su Mladenovićeva i Baboš sa tri brejka rutinski rešile u svoju korist. Povele su i u drugom 2:0, ali su se onda Čehinje probudile. Uspele su prvo da vrate brejk, a onda i da još jednom oduzmu servis za izjednačenje u setovima.

 

U trećem setu prvi udar su zadale Krejčikova i Sinijakova brejkom za 3:2, ali su odmah uzvratile Mladenović i Baboš. Do 6:5 oba tima su čivala servis. U drami u 12. gemu, Čehinje su spasile četiri meč lopte. Na njihovu žalost petu nisu uspele i Mladenovićeva i Baboš su stigle do meča za titulu.

 

 

Tamo će ih čekati poljsko-čileanski tim Kravčuk, Guarači, koje su u polufinalu slomile otpor Nikol Melihar i Ige Švjontek 7:6 (7:5), 1:6, 6:4. Meč za pehar igraće se u nedelju pre finala u muškom singlu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading