(VIDEO) Mali Nole vs veliki Nole!

Autor:

Sport

31.10.2017

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković ne mora da brine ko će zauzeti njegovo mesto kada jednog dana odluči da prekine profesionalnu karijeru. Mihajlo Topić, odnosno "Mali Nole", kako su ga već svi prozvali, nezadrživo grabi ka velikim teniskim visinama, iako ima tek osam godina.

Novak je uzor deci širom sveta

Koliko je ovaj mališan zapravo talentovan otkriva nam i podatak da se već sada našao na naslovnici čuvenog sportskog magazina "Sports ilustrejtid" u kome ga već sada dižu u zvezde i predviđaju mu zvezdanu karijeru sličnu Novakovoj.

Sve je počelo kada je pre dve godine Mihajlo prišao Novakovom treneru Marijanu Vajdi zamolivši ga da razmene nekoliko udaraca. Njegova majka je Vajdi preveli reči na engleski nakon čega je slovački trener sa zadovoljstvom uslišio molbu simpatičnog dečaka.

Vajda je bio oduševljen klincem i odmah je sve ispričao Novaku, koji je sutradan sparingovao sa Mihailom. Bilo je to ostvarenje dečakovih snova.

Još od prošle godine Topić ima sponzorski ugovor sa Novakom, u vidu neke vrste stipendije, kojim se mališanu plaća sve ono što mu je neophodno kako bi se nesmetano bavio tenisom. Nedavno je i Novak sparingovao sa Mihajlom, a taj snimak je odmah osvanuo i na "Tviteru".

Pre toga je Mihajlo razmenjivao udarce i sa Viktorom Troickim, Jankom Tipsarevićem i Olgom Danilović, ali mu je Nole ostao omiljeni partner.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading