ŠOKANTNA TVRDNJA IZ HRVATSKE: Krvavi "zapad" mrzi Noleta jer je savršeni Srbin

Autor: Marija STEFANOVIĆ

Sport

09.09.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski teolog i istoričar brani Đokovića od Amera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Krvavi Zapad mrzi Novaka Đokovića (33) jer je idealan Srbin, poručio je hrvatski teolog i istoričar Goran Šarić!

Nole je tokom ove godine više puta bio na udaru stranih medija, trenutno ga razapinju jer je slučajno pogodio u vrat linijskog sudiju Loru Klark, pa je suspendovan sa US opena, a Šarić ističe da to rade jer ne mogu da podnesu to što najbolji teniser sveta dolazi iz jedne male i siromašne zemlje.

 

GLOBALNI KULTUROCID

- Zapadnjake ne boli loptica koja je pogodila sudiju u vrat. Boli ih to što jedan Srbin, Balkanac, "inferiorna rasa", pobeđuje u njihovom "gospodskom sportu", koji lažni engleski džentlmeni igraju u belim rukavicama. Oni koji su izgradili carstva na muci i krvi Indijanaca, crnaca, Aboridžina, Indijaca, oni koji su vršili kulturocide po celoj kugli zemaljskoj, oni se obuku u belo i uživaju u tenisu. I svaki put njihove favorite u koje su uloženi milioni evra pobeđuje jedan skroman Srbin - kazao je Šarić.

Đoković: Ne napadajte Loru

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Laura Klark

Đokovićevi navijači su posle incidenta sa Lorom Klark ostavljali uvredljive poruke na njene profile na društvenim mrežama, zbog čega ih je Novak zamolio da to više ne rade.

- Hvala vam na pozitivnim porukama. Molim vas setite se i da linijski sudija koja je pogođena loptom takođe treba podršku naše zajednice. Ona nije uradila ništa pogrešno i molim vas da budete posebno brižni prema njoj u ovom periodu - napisao je naš teniser.

Pre incidenta u duelu protiv Španca Pabla Karenje Buste zapadnjačka javnost predvođena Amerikancima je u 2020. udarala po Đokoviću jer je rekao da ne želi da primi nepostojeću vakcinu protiv korone. Zatim su ga napadali kada je organizovao Adrija tur sa navijačima u Beogradu i Zadru, tokom kog su se Novak i još neki igrači zarazili sa KOVID-19. Takođe, zameraju mu i to što želi da napravi novu uniju igrača, koja će voditi računa o pravima tenisera. Zato Šarić smatra da bi domaći mediji trebalo Novaka da dižu u visine jer niko nije toliko pomogao zemljama na Balkanu, kao što je to uradio Đoković.

Imaz: Novak nije bog, grešan je kao i svi mi!

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pepe Imaz

Mišljenje o svemu što se dešava Novaku dao je i njegov nekadašnji guru Pepe Imaz, tvrdeći da teniser nije bog i da i on zna da pogreši.

- Ðoković je osetio pritisak jer je imao priliku da se približi Nadalu i Federeru po broju grend slem titula, pogotovo jer njih dvojica nisu učestvovala na US openu. Takve stvari opterećuju, bio je blizu nečega o čemu je sanjao i zbog toga je napravio veliku grešku. Novak je ovim pokazao da nije bog i da je grešan kao svi ostali, da je to što jeste i da ima jedinstvenu personu. Takođe, ovaj incident će pomoći ljudima da ne vide u teniskim igračima predmete obožavanja - poručio je Imaz.

MALO KNJIGA O HVALOSPEVIMA

- Novaku su dodatne "mane" jer taj Srbin ne veruje u njihove verzije istorije, u prisilne vakcinacije i đubre koje nam šalju pod etiketom prehrambenih artikala. S druge strane, Đoković je veličinu pokazao toliko puta da mi knjiga ne bi bila dovoljna da sve opišem. Njega nije zanimalo sebično gomilanje evra i dolara, on je skupljao ono blago za koje Isus kaže da mu rđa i moljci ne mogu ništa. On je pomagao u tišini ne samo Srbima već i Hrvatima, više nego neki hrvatski sportisti, Bošnjacima, slao pomoć u razne delove sveta. Za mnoge od njegovih humanitarnih akcija možda nikad i nećemo saznati - zaključio je Šarić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading